вторник, 3 май 2011 г.

Хотели на морето за всеки българин

Лято 2011 ще привлече много туристи от страната и чужбина по южното и северното ни черноморие. Хотели на морето има много във всички курорти, като те вече очакват своите желани гости. Доста хора предвидливо направиха резервациите си по-рано, но това им носи само отстъпки и намаления и като цяло ги облагодетелства спрямо сумите, които заплащат.
В последните години курортите ни промениха своя облик и с новите постройки човек ако не е почивал в определен курорт няколко години почти не може да го познае в този му нов вид. Освен хотелите, които се издигнаха там има и много нови увеселителни заведения, които предлагат на летовниците да изкарат едно наистина незабравимо лято в забава и веселие.

Има обаче все още бъдещи туристи, които все още не са решили на кой курорт да прекарат своята почивка в България. Това са хора, които все още не знаят кога точно ще могат да ползват отпуска си през лятото и за това няма как предварително да вземат категорични решения за резервации в определени дати. Това естествено е напълно в реда на нещата, но по този начин те могат да изпуснат доста изгодни оферти за хотели на морето, които в момента се предлагат от туристическите агенции и от самите собственици на хотели. Те вземат решенията си в последния момент, но съвета ни е да направят резервацията си колкото може по-рано, когато вече знаят точният период, през който ще почиват, защото при по-ранни записвания обикновено има отстъпки в цените за нощувки в хотели на морето.

Има много богати българи, които могат да си позволят скъпи почивки, но има и такива, които ще се свиват и по време на ваканцията си. Хубавото в случая е, че има хотели на морето, които са с всякакви цени (и за богати и за по бедни българи). Всеки се разполага според джоба си и това си личи най-вече при българските туристи. Повечето от тях не могат да си позволят да похарчат големи суми за почивка и за това голяма част от тях разглеждат най-изгодните оферти, които се предлагат. Често те избират по-малки курорти, в които цените са по-ниски и хотелите обикновено са с 2 или 3 звезди. Намират къде да спрат колата си на безплатен паркинг, а и заведенията са със сравнително поносими цени за тях. Съветът ни към тях е да направят резервацията си по-рано като също така могат да се комбинират със свои приятели и по този начин да ползват отстъпки за по-голяма група.

Няма коментари:

Публикуване на коментар