неделя, 15 май 2011 г.

Ол инклузив за чужденци в хотели в България

Нашата страна е много красива и с разнообразни природни и исторически забележителности. Когато чужденци я посетят определено има много места, които си заслужава да се разгледат от тях и те го правят с огромно удоволствие. Независимо дали ще изберат дестинации по морето или на планина, хотели в България има много и те винаги могат да отседнат в тях.
В зависимост от всеки техен вкус и прищевки хотелите предлагат много и разнообразни екстри и услуги, които могат да задоволят и най-изтънчените вкусове и желания. България не е голяма страна и често това позволява на чужденците, които я посещават да отсядат на места, които отстоят на 100 и дори 200 километра от тяхната цел като това не ги притеснява. В много други големи държави хората са свикнали да пътуват часове до работата си и тук разстоянията им са просто смешни и не ги притесняват особено.
                                         
Хотели в България в последните години се построиха страшно много и нови такива никнеха като гъби по морето и в планинските ни курорти. Някъде даже се попрекали с тях и сега има курорти, които изглеждат като старите панелни квартали с високи блокове и тесни улици. Цените, които се предлагат за нощувки в хотелите са изгодни за повечето чужденци и точно за това са предпочитани през летните месеци и зимата, когато сезонните почивки са хит не само в нашата страна. Популярни в последните години са няколкодневни пакети, които включват закуска и вечеря, а също така и ол инклузив услугите, които дават безплатен достъп до повечето услуги в хотела.

Ол инклузив пакетите добиват все по-голяма популярност, защото на туристите им излизат много по-евтино, а и така всички екстри в хотела са им подсигурени. За предпочитане с този пакет е отсядането в хотели в България, които са категоризирани с повече звезди, четири или пет, защото удобствата, които се предлагат в тях са доста повечко и така клиентите им може да се възползват от всички в тях. Естествено цената на подобни ол инклузив пакети в хотелите с повече звезди е по-висока, но тя определено си заслужава като се има в предвид комфорта, който предлага тази услуга. Примерно басейна и шезлонгите обикновено се ползват безплатно, както и храната и напитките, които се предлагат в хотела. Същевременно ако има фитнес зала, спа център и подобни други екстри те най-вероятно също ще влизат в тази цена. За да са сигурни клиентите им, че офертите са изгодни трябва предварително да се поинтересуват какво точно влиза в „ол инклузив“ офертите на избраните хотели в България, защото в някои не всичко е включено в цената и може да им струва допълнителни суми.

1 коментар:

  1. Хотелите в България са скръб, но в Италия просто нямат равни! Ужас!
    Добре поне, че имотите в Плевен са на разумни цени и всеки може да си наеме нещо качествено за съвсем скромна сума

    ОтговорИзтриване